Nieuws

Support Floortje en help de bijen.

De liefde voor de natuur en haar cyclus is waar de interesses van Floortje Roeper en Stichting Bijenvrienden elkaar kruisen. 

Floortje is dol op planten en bloemen. Uit de natuur onttrekt zij haar inspiratie alsook de materialen die zij fotografeert. De Stichting Bijenvrienden levert een bijdrage aan de flora en fauna en biodiversiteit, waarmee zij indirect weer een bijdrage aan het werk van Floortje levert. 

Dat het minder goed gaat met de bijen is algemeen bekend. Op dit moment speelt collectieve bezinning een grote rol, en beseffen we ons ineens zoveel meer dat we invloed hebben op de processen in de natuur! ,,Vanuit dat gegeven besloot ik middels art fotografie de bijen extra uit te lichten en zo bij te dragen aan het onmisbare ecosysteem, de altijd durende cyclus van de bloemen en de bijen”, legt Floortje uit.

Bij het in stand houden en verbeteren van deze natuurlijke cyclus, hebben zij uw hulp nodig en doen een oproep aan een ieder die een bijdrage wilt leven! 

Investeer nu in floortje.louise, en help op die manier: “de bloemetjes en de bijtjes”!

Ga naar www.floortjelouise.nl en kies een art print naar keuze. Heb je nog geen keuze, maar draag je wel de bijen een warm hart toe, dan kun je ook kiezen voor een waardebon.

Van elke investering gaat 20% naar Stichting Bijenvrienden, die de opbrengst onder meer zal gebruiken voor bijeneducatie en het vergroenen van schoolpleinen in Kennemerland.

Kies je ervoor om te investeren, puur als gift? Dat kan natuurlijk ook. Selecteer dan je waardebon en geef dit bij het afrekenen in de notities aan.